APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.
socialistical_acum-1.jpg



Eu am susținut blocul ACUM pînă în momentul în care au hotărât să facă  alianță cu  PSRM ( un partid pro-rus). Am început să-i critic pentru această alianță și în special pentru că Blocul ACUM au cedat rușilor  Ministerul Apărării, SIS ( Serviciul de Informatii și Securitate- unicul serviciu de securitate din RM), SPPS ( Serviciul de Protecţie şi Pază de Stat). Nu tolerez injurii și  acuzații nefondate la adresa mea. Accept păreri argumentate, opinii, păreri însă nu pot să accept să fiu înjurat! De obicei persoanele care nu au argumente vin cu atacuri la persoană! 

https://plopandrew.blogspot.com/2019/10/9-motive-ca-sa-nu-mai-sustin-blocul.html

1 – PSRM și ACUM au votat-o pe Zinaida Greceanîi speaker

Pe 7 aprilie 2009, Zinaida Greceanîi (membru comunist) a fost prim-minitru, iar Igor Dodon (membru comunist) era vice-prim-ministru și la 10 ani în 2019 îl avem pe Igor Dodon (acuma e socialist)  președinte al Moldovei iar Zinaida Greceanîi ( și ea este tot socialist acuma) este în funcția de speaker al Parlamentului 


2- Cedarea Ministerului Apărării, SIS ( Serviciul de Informatii și Securitate), SPPS ( Serviciul de Protecţie şi Pază de Stat). 

 Toată securitatea/apărarea Moldovei a fost cedată în mâinile rușilor! Luând în considerare că în fiecare ambasadă care aparține Republicii Moldovei are câte un atașat militar și cel puțin un colaborator SIS putem zice că și Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene este controlată sau cel puțin este la curent cu tot ce se întâmplă peste hotare și în special diaspora care a votat întotdeauna împotriva

9 motive ca să nu mai susțin Blocul ACUM! ( Plop Andrei) 9 motive ca să nu mai susțin Blocul ACUM! ( Plop Andrei)

Join Us On Telegram @rubyskynews

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!