APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

https://www.youtube.com/plopandrew

https://www.facebook.com/plopandrew

https://www.instagram.com/plopandrew/

https://www.linkedin.com/in/plopandrew/

http://plopandrew.blogspot.com/

 

Vreau sa va recomand 4 video-uri care le gasiti mai jos postate! Am incercat sa fiu succint si am vorbit atata cat am putut! Pacat ca nu am facut si un video pe 7 mai 2016, atunci cand m-am dus la Ambasada SUA din Bucurestisi i-am avertizat pe americani: ca daca nu se va interveni la alegerile parlamentare din toamna cel mai probabil va castiga Igor Dodon! Si am vazut cu toti cum Plahotniuc l-a ajutat pe acesta sa ajunga Presedinte! Cand il vad pe Dodon in Rusia cu Putin ,,imi vine sa le dau cate o palma la tot personalul american din Ambasada SUA din Bucuresti!” ( de lipsa de inteligenta de a intelege lucrurile in spatiul ex-sovietic cat si de faptul ca nu invata din greseli). Ma aflu acum in Canada, am sosit aici pe 26 decembrie 2017, ca sa le vorbesc despre faptul ca exista un grup de tineri din Republica Moldova care vor sa o faca o schimbare! Si in loc sa ne asezam la o masa si sa discutam despre posibilele solutii, canadianul mi-a spus: Ca daca nu voi da numele tinerilor din grupul din care facem parte atunci ei ( canadieni) ma vor aresta! In spatele meu mai erai inca vreo 20 de turisti! Si evident eu am refuzat sa le dau numele acestor tineri! ( Un grup de tineri activi din 2008 care isi are ca scop integrare Moldovei in UE/NATO, activi in 2009 si in 2010 am inceput inregistarea unor ONG, ca mai tarziu sa adunam membri si sa facem un partid din tineri! Ceea ce am inteles noi in 2010, unii au inteles abia in 2014 iar altii nici macar pina acuma nu au inteles! A urmat rafiula celor din AIE si o parte din noi au fost nevoiti sa plece din 2010 din RM). Evident eu am refuzat sa le dau numele acestor persoane canadianului ! Si am fost inchis pe 10 zile! Am fost eliberat in urma unei decizii judecatoresti! Ceea ce a urmat in Canada este si mai interesant! Canadienii au inceput sa colaboreze cu persoanle care l-au facut presedinte pe Dodon, unii din ei se declara pro-europeni insa primesc bursa de la Plahotniuc si intermediarii sai! Am astepta un timp , cu speranta ca canadienii poate va ajunge la creierul lor ceea ce se intampla. Am avut sperante care nu s-au confirmat! Am depus plangere impotriva acestor canadieni si reactia lor a fost … un raspuns foarte primitiv! (Incearca sa musamalizeze cu niste provocari foarte ieftine incat mi se face greata de inteligenta lor!) In conditii normale nu as fi scris acest text! Insa ma apuca o stare disperare, ne apropiem de un pericol in care daca va castiga PD inca 4 ani! Republica Moldova se va transforma intr-un Belarus! Si nimeni nu va mai putea sa schimbe ceva in Republica Moldova! Si asta din cauza incopetentei si lipsei de inteligenta ….! Regretam faptul ca nu m-am implicat mai mult la alegerile din 2016! Insa inteleg ca unii prefera sa discute doar cu acele persoane care au fu….. din RM! 
Nu vreau sa renunt, nu vreau sa accept acest lucru, nu vreau sa le dau pentru totdeauna Moldova rusilor! Noi, cetatenii din RM trebuie sa adunam tot caracterul, inteligenta, pentru a ne mobiliza si ca partidele PAS si Platforma DA sa castige alegerile parlamentare! Atat timp cat vom respira vom lupta! 
Moldova

De ce Americanii si Europenii transforma Moldova intr-un Belarus! De ce Americanii si Europenii transforma Moldova intr-un Belarus!

Join Us On Telegram @rubyskynews

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!