bool(true) Consecintele discreditarii lui Gheorghe Petic de catre regim - OppositionFree

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

 Va recomand deasemenea sa cititi

Cum va fi distrus Gheorghe Petic! 

 
 

 

gheroghe.jpg?resize=640%2C360&ssl=1

 

Am primit foarte multe comentarii precum ca ar fii prea negativ sau ca as dorii sa-l sperii pe Gheorghe! In nici intr-un caz! Gheorghe nu este persoana care sa fie speriata! A fost un semnal de alarma care initial a fost ignorat! Gheorghe insusi imi scria initial ca exagerez! Ca acum doua saptamani sa-mi zica ca ceea ce am scris a inceput sa se adevereasca! Ca mai tarziu ,noi, cei din diaspora sa venim cu un apel multilingv adresat comunității internaționale în care vorbim despre situația din țară, furtul miliardului și guvernare. Apelul este în engleză, italiană, germană, poloneză și română și este adresat UE, Consiliul Europei, CEDO, ONU, etc. Insa cum oligarhul dispune de mai multe resurse de a raspandi minciuna o sa vorbim despre consecintele acesteia pentru Gheorghe cat si pentru Platforma DA! Se stie ca o minciuna repetata de 100 de ori devine adevar!

Câinele de pază al democraţiei?!
 
Am sa incerc sa explic cat mai simplu fara a folosi un ,, limbaj de lemn”. Sunt mai multe categorii de caini! Unii care latra si nu musca! Iar altii care latra si musca foarte tare! Gheorghe este ,, Cainile care a latrat si a muscat al naibii de tare” avand consecinte pentru oligarhul proxenet de la Chisinau cu pierderea a catorva milioane de USD. Era un lucru evident ca va venii reactia celora care sunt implicati in ,, aceasta afacere”! Luand in considerare ca Romania este membru UE/NATO, cei de Dambovita erau nevoiti sa inceapa propria investigatie! ( Cu toate ca serviciile din RO cunosc destul de bine ceea ce se intampla la frontiera!) Dupa aparitia materialului pe un site apropiat de oligarhul proxenet, cel mai probabil ca acest dosar a fost ,, clasat” in Romania sub pretextul ca Gheorghe este omul Moscovei si ca ar fi o diversiune de la Kremlin! Acum se incearca obtinerea documentelor pe care le dispune Gheorghe, si nu pentru a investiga, ci pentru a musamaliza/ face curatenie/ sterge urmele pentru ca persoanele implicate sa nu fie trase la raspundere! Presupun ca aceste persoane vor face tot posibilul ca sa obtina aceste documente! Nu m-as mira daca va avea loc un ,,scurt circuit”, intoxicatie cu monoxid de carbon, accident sau o tentativa de furt, (chiar daca Gheorghe nu dispune de resurse financiare enorme!) Deasemenea vor fi investigate toate persoanele care l-au contactat ( pe telefon/ sau retelele de socializare) pe Gheorghe. Sa nu uitam ca deja i-a fost spart un cont de facebook! Presupun, ca deasemenea este supravegheat 24/24. Dupa aparitia materialului de discreditare cel mai probabil ca Gheorghe nu va mai obtine informatii despre eventualele ,, poduri de flori” ( vroiam sa scriu tigari)! Pentru ca persoanele respective insusi ar putea fi invinuite/suspectate ca colaboratori ai Kremlinului! Presupun ca unii prietenii deja au devenit mai echidistanti! Un lucru este clar pentru toti! ca nu vor mai exista persoane din sistem care sa divulge informatii despre infractiunile comise de catre regimul mafiot!
Practic sa reusit izolarea lui Gheorghe insa continua sa fie sustinut de persoane care nu le este frica de regim, care inteleg exact ceea ce se intmpla! Insa acest ,,caine ranit” este in continuare periculos! Acest caine va continua sa muste foarte periculos! Live-urile lui aduna imediat peste 20 000 de vizualizari! Dispune de foarte multe informatii! Luand in considerare ca acest caine este un personaj foarte popular ii atunci s-ar putea intmpla una din scenariile enumerate mai sus! Un lucru este clar, ca din cauza popularitatii tale va fi nevoie de o metoda sofisticata de a te reduce la tacere! Nu este exclus de posibilele

Consecintele discreditarii lui Gheorghe Petic de catre regim Consecintele discreditarii lui Gheorghe Petic de catre regim

Join Us On Telegram @rubyskynews

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!