APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.
Cum va arata Republica Moldova cu inca 4 ani de conducere al PD-ului ( Plahotniuc)
Dintr-o poveste de succes, Republica Moldova s-a transformat intr-un film de groaza cu Escobar ( Plahotniuc)
Prostia lui Plahotniuc nu are limite! O singura persoana a ajuns sa tina ostatici o tara intreaga!
Sunt sigur ca Andrei Năstase nu o sa cedeze in fata lui Plahotniuc, unicul lucru care l-ar putea opri este ca Andrei sa primeasca un un glonte in frunte sau ca Plahotniuc sa-l aresteze!
Protestele o sa continue pana cand la unul dintre ei vor ceda nervii si vor ajunge la altercatii!
Altercatii intre protestatari si persoanele care apara regimul dictatorial al lui Plahotniuc! Nu exclud ca aceste provocari sa vina din partea regimului!
Se va incerca ca sa dea toata vina pe Andrei, ca acesta din urma sa fie arestat! Insa avem si o situatie care trezeste foarte multe suspiciuni! Si anume ca Plahotniuc impreuna cu Dodon incearca sa creeze conflicte interetnice artificiale! Intre romani si rusi!
Am vazut cu toti interviul lui Andrei pentru televiziunea ruseasca TV Rain! A avut mesajul unui lider care gandeste global si nu vrea sa repete greselile Ucrainei din 2014! Atunci cand sa creat un conflict interetnic ( intre ucraineni nationalisti si rusi in urma caruia ucraineni au pierdut teritorii importante)
Jurnalistul de la TV Rain este mai intai de toate rus si ca orice rus isi apara interesele nationale ale Rusiei!
Mi sa creat impresia ca acest jurnalist nu a fost satisfacut de raspunsurile lui Andrei! Directionand de fiecare data discutia in zona de … ca cei care protesteaza vor unire cu Romania, nationalisti etc..
Straniu ca jurnalistul rus are aceeasi retorica ca si televiziunile/trolii lui Plahotniuc!
Un lucru este clar: ca rusii nu il vor putea invinui pe Andrei ca este un nationalist roman, spion roman etc.. prin urmare motive pentru inceperea unui conflict interetnic nu exista!
Vedem insa doua cazuri de provocari care au la baza unionismul
1) este pe data de 25 martie 2018 cand un grup de 21 de tineri cu masti pe fata si rucsacuri in spate se indreptau la evenimentul desfasurat in Piata Marii Adunari Nationale! ( o provocare destul de ieftina- baietii stiau ca no sa ajunga pina in PMAN, sunt sigur ca persoana care a filmat stia ora si traseul pe unde vor merge provocatorii!! adica tu, provocator cu cutit,masti, pumnal si bata mergi in mars si speri ca nimeni no sa te aresteze! Cand ai cutit, pumnal si bata incerci sa fii mai discret, mai profesionist! Un circ de prost gust dar care a prins foarte repede la public!
2) Protestul unionistilor în fata Ambasadei Rusiei! In fata ta stau jurnalisti, politie si tu incepi sa sari la bataie! Iarasi o provocare destul de ieftina! Pe masina scrie soviet, ai documentele pregatite! Iar cei care protesteaza sunt de la Noua dreapta! Mesajul a fost destul de clar: ca bursierii lui Plahotniuc din Romania sa poata sa sustina in continuare de ce il mai sustin pe Plahotniuc- noi il ajutam pe Plahotniuc sa lupte cu rusii!
Sa presupunem pentru moment ca are loc altercatii intre protestatari si politie! iar Andrei o sa fie arestat!
Andrei o sa devina detinut politic! Cel mai probabil ca atat UE cat si SUA va creaa o lista cu sanctiiuni personale! Sechestru pe bunuri, dreptul de a calatorii in UE, etc! Guvernul Republicii Moldovei va fi boicotata de toate tarile unde democratia functioneaza! de ajutor financiar nici nu mai vorbim! Republica Moldova un stat esuat la momentul de fata va fi izolata international si de perspectivele de integrare in structurile euro-atlantice nici numai vorbim!
O data cu arestarea lui Andrei s-ar putea sa le sara tandara la moldoveni si o sa vina cu ,,furcile la proteste”! Moldoveanul rabda, da cand ii sare tandara este al naibii de agresiv si …!!iar Orice persoana care il va proteja pe Plahotniuc va avea de suferit!
Daca politia in urma protestelor din 2009 au scapat basma curata! O parte din ei chiar au fost avansati! De data aceasta nu vor putea scapa! Chiar daca au masti pe fata!
Plahotniuc va fi invinuit pentru crime impotriva umanitatii si cel mai probabil va avea soarta lui Slobodan Miilosevic/Slobodan Praljak!
Ori Plahotniuc va ceda ori va avea un sfarsit tragic! Intrebarea pe care mi-o pun acuma cate persoane din anturajul lui Plahotniuc sunt gata sa raspunda in fata unei curti internationale pentru crime impotriva umanitatii!plop andrew

Published on Apr 2, 2018-va fugi Plahotniuc din Moldova? -va relua Platforma DA protestele de amploare? -este Andrei Nastase un Mikheil Saakashvili al Moldovei?plop andrew

Published on Mar 13, 2018Nicolas Sarkozy – Primar al Neuilly-sur-Seine in funcție 14 aprilie 1983 – 7 mai 2002 Jacques René Chirac – A fost primar al Parisului din 1977 până în 1995 Traian Basescu –

plop andrewNicolas Sarkozy – Primar al Neuilly-sur-Seine in funcție 14 aprilie 1983 – 7 mai 2002
Jacques René Chirac – A fost primar al Parisului din 1977 până în 1995 Traian Basescu –

Published on Feb 18, 2018

Join Us On Telegram @rubyskynews

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!