APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.
Mingea este in curtea Uniunii Europene si a SUA! de ce?
Plahotniuc no sa cedeze de buna voie puterea! mai degraba va merge peste trupuri cu tancul decat sa cedeze!
Plahotniuc intelege ca din moment ce va pierde puterea si daca va hotara sa ramana in Moldova cel mai probabil va fi inchis asa ca va incerca sa fuga intr-o tara sigura unde sunt ascunsi bani offshore sau nu exista extradare cu Republica Moldova sau Romania!
In Moldova el se considera in rege , insa este destul ca sa treaca hotarele Moldovei ca imediat simte dispretul a tuturor ,,partenerilor” pentru politica sa proxeneta ( chiar daca acesti parteneri au fost platiti ca se se intalneasca cu el!
Plahotniuc stie ca din moment ce va pierde puterea, acesti parteneri vor renunta imediat in ai face favoruri, chiar daca o parte din parteneri au trecut din activi in stand-by.
persoanele active sunt acei care au luat si inca primesc bani de la plahotniuc si ei cunosc ca daca plahotniuc va pierde puterea cel mai probabil vor avea acceasi soarta ca si plahotniuc.
plahotniuc ii testeaza nervii lui andrei ca acesta sa intre in zona ilegalitatilor, sa comita derapaje …(pentru ai deschide un dosar penal. ) lucru pentru care andrei nu isi poate permite
aceste proteste trebuie sa iasa in afara RM. pentru pune presiune pe opinia internationala ,care la randul lor sa puna
presiune pe liderii din UE,SUA.
Plahotniuc rade in hohote cand cei din UE vorbesc de stoparea ajutorului macrofinanciar din partea Uniunii Europene ( acesti bani, plahotniuc si partenerii lui din moldova fura/ castiga lunar din racket, furt din bugetul RM, firmele pe care le controleaza, etc..
atat timp cat ei vor fura si pe urma vor calatorii liber in UE , SUA etc acest dezmat va continua in RM
avem si noi nevoie de o lista precum cea a M
pina cand Andrei Nastasenu este arestat sau lichidat. s- ar putea ca daca acum cei din UE , SUA nu vor actiona – pe urma va fi prea tarziu!
-sanctiuni precum dreptul de a circula in UE , SUA , (Plahotniuc, Rodica Berdilo, Ala Malîi, Ecaterina Palanciuc și Vladislav Clima -aceasta lista poate fi completata
– sechestru pe bunuri, (inclusiv in RO de unde mai si primeste ajutor financiar din partea UE)

Join Us On Telegram @rubyskynews

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!