APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Regimul nazist cand a pierdut puterea o parte din ei au fost judecati iar cealalta a reusit sa fuga!

Nazisti care au fugit au fost razbunati de catre evrei! Toti au fost trasi la raspundere sub diferite forme!!!
Plahotniuc intelege ca din moment ce va pierde puterea si daca va hotara sa ramana in Moldova cel mai probabil va fi inchis asa ca va incerca sa fuga intr-o tara sigura unde sunt ascunsi bani offshore sau nu exista extradare cu Republica Moldova sau Romania!
Odata ce va pierde alegerile /PUTEREA acest personaj nu va mai fi util, Inclusiv,  politicieni din Romania va incerca sa scape de el! Chiar daca acum fac lobby pentru Plahotniuc.
Antonescu si Ceausescu sunt doua exemple insa suntem totusi in secolul XXI si Romania se declara europeana si este membru NATO ( chiar daca face politica Rusiei in Moldova) asa ca cel mai probabil vor fi scoase dosarele penale de pe raft … si va urma executarea legii!
Exist a o linie rosie pe care nimeni nu poate  sa o treaca! Iar Plahotniuc a trecut de aceasta linie rosie! Iar cine va incerca sa-l apere pe plahotniuc va deveni foarte , foarte suspect acuma..!  Asa ca de protectie din partea Bucurestiului no sa mai existe! Scapa cine poate!

Acest lucru il intelge si Plahotniuc!
Acest cretin (Plahotniuc) va face tot posibilul ca sa ramana la butoane! Va folosi titushki, provocatori etc pentru a destabiliza protestele pentru a incerca sa il atraga pe Andrei in zona ilegalitatii pentru a deschide un dosar penal!
Trebuie de aparat votul democrat al chisinauenilor insa Atentie la provocatori!
Daca Plahotniuc ar fi stiut, ca ar fi candidat Andrei pentru functia de primar aceste alegeri locale probabil  nici nu mai aveau loc! Insa a fost luat prin Surprindere si a cazut in propria capcana!
Plahotniuc sfarsitul tau este aproape! Cantecul de lebada….


Mesaj de ALARMA! Posibile scenarii/provocari din partea lui Plahotniuc! Publicat pe YouTube -3 April 2018 г., 1:47 Vor fi falsificate alegerile locale ? Mesaj de alarma pentru Platforma DA! Publicat pe youtube -13 March 2018 ., 12:00 -va fugi Plahotniuc din Moldova? -va relua Platforma DA protestele de amploare? -este Andrei Nastase un Mikheil Saakashvili al Moldovei? -si cu ,,Povestea de succes” a Moldovei ce facem sau de ce unii inca mai sustin povestea de succes?

Join Us On Telegram @rubyskynews

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!