APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

1) Principiul devotamentului functionarului care desfasoara controlul fata de stat si societate, – angajatul trebuie sa fie devotat statului, societatii si sa apere interesele acestora. 2) Principiul raspunderii persoanale a functionarului care efectuiaza controlul la exercitarea atributiilor de serviciu – deci persoana data poarta raspundere personala pentru corectitudinea si plenitudinea nstatarilor, precum si de actiunile pretinse in procesul de control. 3) Principiul respectarii stricte a disciplinei de stat reglementata de legislatia in vigoare , care inseamna ca conduita angajatului aparatului de control trebuie sa corespunda prevederilor legislatiei in vigoare. 4) Principiul competentei si profesionalismului, controlorul treduie sa fie politicos, tolerant, calm, sa aiba o atitudine oficiala, sa nu fie iritant etc. 5) Principiul onestitatii controlorului-revizor , acesta trebuie sa fie sincer, onest, impartial, corect, nu trebuie sa accepte cadouri s.a. 6) Principiul increderii in materialele de control adica sa toti sa dispuna de garantii totale privind autenticitatea si impartialitatea informatiei prezentate de catre controlor. 7) Principiul confidentialitatii informatiile obtinute in timpul controlului nu trebuie divulgate persoanelor terte, nici oral, nici in scris s.a.

Join Us On Telegram @rubyskynews

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!