APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

In cazurile în care statele debitoare nu pot plăti dobânzile şi ratele de rambursare scadente se cere şi, de cele mai multe ori, se acceptă prelungirea termenelor de rambursare, pentru împrumuturile de stat externe, în virtutea naturii juridice convenţionale a raporturilor dintre statele împrumutate şi statele creditoare, băncile străine creditoare sau organizaţiile financiar-bancare creditoare. Mijloacele extraordinare de reducere a datoriei de stat interne a statelor sunt: reducerea procentului dobânzilor; reducerea cuantumului ratelor de rambursare;Mijloacele extraordinare de stingere a datoriei de stat interne sunt: bancruta de stat; anularea unor împrumuturi în împrejurări de schimbare a regimului politic.Bancruta de stat este caracterizată ca insolvabilitatea reală a statului debitor. Bancruta este deci procedeul de stingere a datoriei de stat interne în împrejurarea de insolvabilitate reală a statului care constă în declararea -eventual chiar de către parlamentul ţării – a imposibilităţii statului de a rambursa împrumuturile interne emise ori lansate până la acea dată. Anularea unor împrumuturi interne de stat sau a întregii datorii publice existente s-a practicat în împrejurări de schimbare a unor regimuri, de felul celor ale înlăturării regimurilor politice democratice şi instaurarea unor regimuri totalitare.

Join Us On Telegram @rubyskynews

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!