APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Consiliul UE este principalul organ decizional al UE si unul dintre cele mai influiente institutii ale Uniunii. Consiliul UE detine dreptul final de acceptare sau respingere a initiativei legislative. Impreuna cu Parlamentul, Consiliul : coordoneaza politica economica si sociala a statelor membre; adopta bugetul si alte documente cu caracter legislative pentru UE ; dirijeaza politica externa si de securitate comuna. Consiliul este promotorul intereselor nationale ale statelor membre. Acesta e format din ministrii guvernelor nationale si componenta sa se modifica in functie de subiectul pus in discutie. Interesele nationale sunt promovate in cadrul Consiliului de catre reprezentantii permanenti sau delegatiile nationale. Liderii acestor delegatii formeaza Comitetul Reprezentantilor permanenti, care are un rol important in luarea deciziilor. Procedura de vot variaza de la caz la caz si poate fi cea a majoritatii simple, a majoritatii calificate si a unanimitatii.

Join Us On Telegram @rubyskynews

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!