APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Clientii care au fost admisi de banca ca urmare a îndepliniri unor criterii, si care intra în relatiile normale si curente de afaceri cu B.C.R., vo fi urmariti permanent în scopul constatarii în ce masura acestia îsi mantin, îsi doresc sau îsi reduc performantele initiale. Astfel, pe parcursul derularii afacerilor si diverselor legaturi cu banca în situatia clientilor pot aparea urmatoarele posibilitati:
1. Clienti îsi mentin sau îsi sporesc calitatiile de ansamblu care au fost probate prin criteriile de acceptare. Acesti clienti se recomanda astfel ca fiind foarte buni, cu performante ridicate si, în aceste conditii, banca si unitatile sale teritoriale îi va aborda în continuare activ.
2. Clienti îsi modifica performantele în sensul ca înregistreaza rentabilitatea scazuta, activele imobilizate nu sunt într-o situatie prea buna (prea mari) fata de capitalurile propri si sursele pe termen lung, apeleaza la putine produse si servicii bancare, indicatorii de clienti vor fi acceptati în continuare în mod pasiv si vor fi urmariti cu atentie si sprijiniti pentru a putea îmbunatatii situatia de ansamblu în care se afla.
3. Clienti nu se mai încadreaza în criterile pentru care au fost acceptati, numai desfasoara o activitate profitabila, au o lichiditate si un grad de îndatorare sub nivelurile admise, activitatea si produsele lor nu mai sunt admise pe piata, în general au o situatie determinata care nu promite a fi ameliorata în viitor.
Aceasta categorie de clienti va fi cedata concurentei, sens în care printr-oatitudine care sa nu lezeze relatiile normale recomandate în general, dar care trebuie sa fie ferma, banca nu va mai promova noi afaceri cu societatile din aceasta categorie.

Exista noua tipuri de clienti cu care banca lucreaza mai frecvent:
1. Conducatorul schimbarii:
Bani furnizeaza mijloacele de schimbare a lumii, în scopul satisfacerii proprilor valori si standarde superioare.
2. Grijuliul:
Banii reprezinta mijloacele prin care se poate arata grija si preocuparea pentru altii, conducând la dependenta si la constientizarea de catre client a faptului ca este important pentru banca.
3. Competitorul:
Banii furnizeaza mijloacele proprii afirmari si pentru învingerea concurentilor observati.
4. Artistul creator:
Banii furnizeaza mijloacele de expresie ale îndemnurilor creatoare, de satisfacere a aspiratiilor artistice si a nevoilor emotionale.
5. Inovatorul:
Banii furnizeaza mijloacele de explorare a ideilor noi si de gasire a unor cai noi si mai bune de a realiza anumite lucruri.

6. Birocratul:
Banii reprezinta mijloacele de asigurare a securitatii economice, sociale si psihologice.
7. Hedonistul:
Banii furnizeaza mijloacele de realizare a scopurilor personal si de a se bucura de viata.
8. Creatorul de imperii:
Banii furnizeaza mijloacele de modelare a mediului controlând destinul altora si stabilind o dinastie.
9. Pacifistul:
Banii reprezinta mijloacele de a conserva status quo-ul, mentinând oamenii multumiti; accepta faptul ca totul se subordoneaza obtinerii a ceea ce este mai bun, în cea mai buna din toate lumile posibile.

Join Us On Telegram @rubyskynews

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!