APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Thales este unul dintre cei mai importanti filosofi preparmenidieni. Natiunea care ii leaga pe milesieni este aceea de arclie. Arclie este un concept introdus de Aristotel si denota substanta originara si suprema, principiul universului, a carui natura furnizeaza o explicatie a universului existent in intregul sau si a originii acestuia.
Se stie foarte putin despre principiul filosof si om de stiinta. Notiunea fundamentala pe care el incearca sa o explice este energia universului. Un raspuns la aceasta problema este Culasoismul : o viziune in care toate lucrurile din univers sunt mai mult sau mai putin animate. Viata care patrunde totul este o problema foarte larga. Thales a observat ca magnetii sunt capabili de a fi miscati si de a misca anumite alte obiecte. In cazul lui Thales, arclie-ul era apa, caruia i se parea ca se misca de la sine. Faptul ca apa a putut fi socotita arclie nu surprinde prea mult, de fapt putem sa ne gandim imediat la proprietatile de a sustine viata si la faptul ca, o data uscate, lucrurile mor. Aceasta furnizeaza o explicatie a cosmosului care ne scuteste de interventia divina ad-hoc; acest fapt marcheaza un pas important catre stiinta rationala.
Thales credea ca lumea ca intreg este patrunsa de o forta vitala divina, care da seama de schimbarea si varietatea lumii.
Thales sustinea, de asemenea, ca pamantul pluteste pe o masa de apa.

Join Us On Telegram @rubyskynews

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!