APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Aşezat pe malul stâng al Dunării, în imediata vecinătate a confluenţei Siretului şi la circa 40 km de vărsarea Dunării în Marea Neagră, oraşul Galaţi s-a dezvoltat pe baza unor aşezări din trecutul îndepărtat, care constituiau loc de pescuit şi de apărare pe malul fluviului. Dezvoltarea mai accentuată a oraşului a început odată cu dezvoltarea navigaţiei fluviale şi a comerţului legat de această activitate. Fiind situat în zona în care Dunărea este navigabilă şi pentru vase maritime, oraşul profită de un port natural destul de bun, care permite accesul navelor, chiar şi de tonaj mai mare, până aproape de mal. În aceste condiţii, oraşul se amplifică, devenind cel mai important port fluvial al ţării.
În prezent, judeţul Galaţi face parte din Regiunea de Dezvoltare Sud-Est, din Euroregiunea Dunării de Jos şi din Zona Economică Liberă “Galaţi – Giurgiuleşti – Reni”. În municipiul Galaţi a fost creată, de asemenea, zona liberă Galaţi, care oferă mari oportunităţi de afaceri, avantajoase pentru agenţii economici, şi în care, orice investiţie, indiferent de domeniul de activitate, poate aduce un profit imediat şi care este sporit de facilităţile regimului de zonă liberă.

Join Us On Telegram @rubyskynews

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!