APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Regulamentul are 3 elemente specifice :
Aplicabilitate generala – inseamna ca el adreseaza unei categorii abstracte de persoane, fiind un act normative prin definitie. Caracterul obligatoriu in intregul sau adica este obligatoriu in toate elementele sale, adresindu-se fie institutiilor, fie tuturor statelor membre, fie particularilor. Se aplica tuturor situatiilor care intra in sfera sa de aplicare. Aplicabilitate directa in toate statele membre – se impune ordinii juridice nationale, din momentul intrarii sale in vigoare. Regulamentele sunt de 2 tipuri : de baza si de executare. Directiva este o forma a legislatiei cu 2 forme de aplicare. Este mai flexibila si mai fidela particularitatilor nationale, special adoptata pentru a asigura functia de apropriere a legislatiilor nationale. Directiva impune oricarui stat membru , rezultatul care trebuie atins, lasind instantelor nationale competentele legate de forma si mijloacele utilizate in acest scop.

Join Us On Telegram @rubyskynews

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!