APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Raspunderea sociala se aplica in cazul in care comportamentul membrilor societatii contravine intereselor generale, comportamentul individului fiind mereu apreciat de societate si raportat la interesele generale ale ei.
Exista mai multe forme de raspundere sociala: morala, etica, politica, insa din punct de vedere a valorii pentru legalitate cea mai impotranta este cea juridica. Singurul temei, si cel mai important este ca aceasta se refera la incalcarea normelor de drept.
Raspunderea juridica – este o de responsabilitate sociala, care cuprinde complexul de atitudini ale omului in raport cu sistemul normativ juridic din societate in vederea insusirii conservarii si promovarii acestui sistem si valorilor pe care le exprima in scopul mentinerii si promovarii ordinii juridice si binelui public.
Raspunderea juridica sugereaza ideia de sanctiune si reparatie. Ea da expresie unui raport social sanctionat din punct de vedere juridic, in baza caruia o persoana se afla intr-o relatie de obligatie fata de alta persona careia ii datoreaza repararea unui prejudiciu pe care i l-a cauzat.
Raspunderea juridica poate fi privita si ca o institutie juridica a dreptului funciar constituita dintr-o totalitate de norme de drept privind modurile si masurile de constringere si influienta nefavorabila asupra persoanelor care se eschiveaza de la indeplinirea obligatiilor puse in sarcina lor de lege sau raportul contractual sau care nu respecta ordinea de drept funciara stabilita.

Join Us On Telegram @rubyskynews

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!