Coruperea pasiva

Feb 14, 2018
APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Coruperea pasiva este fapta persoanei cu functie de raspundere, care pretinde ori primeste oferte, bani, titluri de valoare, alte bunuri sau avantaje patrimoniale, fie accepta servicii, privilegii sau avantaje, ce nu i se cuvin, pentru a indeplini sau nu ori pentru a intirzia sau grabi indeplinirea unei actiuni ce tine de obligatiile ei de serviciu, ori pentru a indeplini o actiune contrar acestor obligatii, precum si pentru a obtine de la autorităti distinctii, functii, piete de desfacere sau o oarecare decizie favorabila.
Exemplu : Medicul dintr-o comisie de expertizare a vitalitătii cere de la un pacient bani pentru ai elibera certificat medical.

Join Us On Telegram @rubyskynews

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!