Ceapa

Feb 11, 2018
APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Ceapa SWEET SPANISH
Este un soi timpuriu cu bubi mari globulosi, tunici exterioare pergamentoase de culoare maronie, pulpa ferma si alba. Are capacitate de productie foarte ridicata si buna rezistenta la pastrare.
ARAGON
Soi tardiv. Culoarea exterioara este maronie, foarte atractiva., iar pulpa alba. Bulbi ferme, de forma globuloasa, cu gust fin. Are capacitate de pastrare buna. Prezinta toleranta la mana.RIJNSBURGER
Soi semitimpuriu. Bulbi de marime medie, de culoare aurie deschisa si cu pulpa alba. Are forma globuloasa si continut ridicat de substanta uscata.
STUTTGARTER
Soi timpuriu cu bulbi mijlocii, de forma sferic-turtita. Culoarea externa este galbena, iar pulpa alba-crem. Capacitate buna de pastrare. Recomandat pentru consum în stare proaspata si industrializare.
BRUNSWICK
Soi tardiv. Bulbi de marime mijlocie, de culoare rosie si pulpa alba. Are forma globuloasa, fermitatea este medie. Se poate pasttra pe perioada îndelungata. Recomandat pentru consum în stare proaspata.
TEXAS EARLY GRANO 502 PRR O ceapă atractivă, uniformă cu pieliţa de culoare galben-pai. Este o varietate timpurie cu creştere viguroasă. Un soi standard adaptat pentru toate latitudinile sudice ca ceapă de zi scurtă. Texas Early Grano 502 PRR este un soi cu capacitate de producţie ridicată. Praz
BULGARIAN GIANT Un praz de calitate extrem de ridicată, cu o lungime extraordinară de 41-45 cm. Bulgarian Giant are capacitate de producţie ridicată. Frunzele au culoare verde atractivă. Este un soi semitimpuriu. Recomandat pentru industrializare şi potrivit culturii în zone temperate şi subtropicale.LAVI Praz de toamnă de calitate ridicată cu tulpină foarte lungă. Varietate cu creştere erectă, cu frunze înguste. Tulpina nu formează bulb. Recomandat în special pentru curăţire mecanizată.

Join Us On Telegram @rubyskynews

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!