Castravetii

Feb 11, 2018
APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

TIFFANY F1 Hibrid nou, interesant pentru culturile în ciclul unu sau pentru cele în ciclu prelungit. Are vigoare puternica si calitatea fructelor este ridicata, combinata cu rezistenta la mana. Hibrid partenocarpic, cu flori femele. Produce 1-2 fructe pe nod cu lungime de 30-35 cm, de culoare verde închisa. Prezinta toleranta la fainare si patare cafenie. Este planta fara amareala. Potentialul de productie este foarte ridicat atât ca numar de fructe, cât si ca kilograme. Aceasta varietate va realiza un standard nou, ridicat în ceea ce priveste culturile prelungite. Vigoarea acestei varietati permite cultivarea ei în lunile dificile din toamna, Realizeaza productii timpurii si ridicate atât cantitativ, cât si calitativ.

MURGIS F1
Este o planta bine echilibrata care asigura productie ridicata si de export. Mentine echilibru optim între procesul de fructificare si cea de crestere. Este planta viguroasa, partenocarpica, cu flori femele. Produce 1 fruct/nod, cu lungime de 30-33 cm, de culoare verde închisa. Planta este fara amareala, si este toleranta la temperaturi scazute. Calitatea si marimea fructelor este stabila, productia ridicata chiar si în conditii de dificultate. Murgis F1 combina toate aceste calitati cu un nivel ridicat de toleranta la fainare si toleranta la mana.

ILAS F.1
Beit Alpha. Early and late Spring , Summer and early Autumn. The fruits has good round ends. The size of the fruits is 14-16 cm. The plants are strong and vigourous. The colour of the fruits are dark …

MARKETMORE
Soi semitimpuriu (75 zile), cu fructe semilungi de 18-20 cm. Epiderma este de culoare verde închisa, cu caneluri, spini rari sau fara spini. Înflorirea este mixta. Soiul se remarca printr-o crestere viguroasa, fructe ferme si rezistente la patarea unghiulara (Pseudomonas lacrymans
CONDA F1
Hibrid semitimpuriu cu crestere viguroasa, cu flori predominan femele, între seminte este amestecat un polenizator pentru a asigura legarea fructelor în numar mare. Fructele au dimensiuni de 5-12 X 2-4 cm, culoare verde, spini mici, negre. Hibridul se remarca prin rezistenta la fainare, VMC, VMP. Recomandat pentru consum în stare proaspata si industrializare.
BESTAL F1
Hibrid semitimpuriu cu crestere viguroasa, flori predominant femele, între seminte este amestecat un polenizator pentru a asigura legarea fructelor în numar mare. Fructele au dimensiuni de 3-10 cm lungime si 1-3 cm diametru. Culoarea este verde închisa. Pe suprafata fructelor se gasesc proeminente mici si spini de culoare alba. Hibridul se remarca prin toleranta la VMC si VMP. Recomandat pentru recoltare mecanizata, potrivit pentru consum în stare proaspata si industrializare.

SMR 18
Soi timpuriu (aprox 56 zile), cu fructe mici de dimensiuni 9/2 cm. Fructele sunt de culoare verde, cu caneluri, acoperiti cu spini negre. Înflorirea este mixta, fructifica în ciorchini. Are capacitate de producti ridicata.

Join Us On Telegram @rubyskynews

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!